fredag, oktober 17, 2008

Jepp, tilbake til sivilisasjonen.

Da er mine to døgn på isolat over.
I dag var verdiene på de hvite blodlegemen kommet opp i 0,9 så da var det slutt på isolasjonen. Jeg ble overflyttet til enerom men tv og toalett og følte meg veldig priviligert *kremt*. Men herligheten varte bare i to timer... Da var det over på tomannsrom.. Like greit det igrunnen. Og det beste er at jeg kan gå fritt omkring på sykehuset. Ikke verdens mest spennende plass kanskje, men det er nå hvertfall bedre enn å ligge på et undersøkelsesrom og ikke ha andre opplevelser enn å finne en rytme i blippene fra vasken som drypper og bloppene fra medisinen som drypper inn i meg.. Men jeg fant en rytme i det, og det ble igrunnen ganske morsomt alt i alt. Og når antibiotikaen skal inn i kroppen så går det mye raskere, så da fant jeg ut at det høres ut som noen sitter og gynger i en stor gyngestol i snøen.... Litt for god tid med meg selv? Begynner å se tegnene ja. Skal være på vakt for andre symptomer... hehe

Jeg føler meg i fin form og er oppe så snart den første oblgatoriske blodprøven er tatt om morgen. Synes det er så deilig å få på seg klær og ikke ligge i sengen når jeg føler meg så frisk. Riktignok har jeg hatt noen merkelige smerter i ryggen det siste døgnet, men det vet vi ikke hva er for øyeblikket. Kjennes ut som om pulsen har satt seg fast i ryggraden og dundrer i vei på nervene. Det kunne muligens være en veldig forsinket reaksjon på sprøyten jeg fikk på lørdag den kunne gi slike reaksjoner, men det er normalt at det kjennes etter 1 - 2 døgn... Vel, vel det er nå ikke noe stort problem akkurat da.

Ellers blir det dårlig med bildeoppdateringer her for mobilen har funnet ut at den ikke vil samarbeide med dataen (eller meg?), men det får vi ta igjen en annen dag. Forsåvidt ikke så mye å legge inn bilder av heller da, måtte i såfall være vasken som blippet og medisinen som bloppet... Men jeg har heklet på duken og er nå på siste runde.
Mannen min kom ned med en ufo til meg i dag også. Så om det skulle bli for mye stillesitting så kan jeg jo faktisk få ferdig et sjal jeg har styrt på med i lang tid. Eller "styrt på med" er vel feil, da hadde det jo blitt ferdig.. men det har ligget lenge på vent da....
Så vil jeg få ønske alle som er innom her en riktig GOD HELG. Jeg kommer nok innom med nye oppdateringer i løpet av helgen uansett, skal jo liksom ikke så mye annet, hehe..

10 kommentarer:

vibbedille sa...

Jammen godt du er UTE igjen da! Hadde blitt gal eg tror eg....kjedelig med sykehus men jammen er det en GOD plass å være når en trenger det!!! Og hvis det finnes engler så er det på et sykehus, har vært der selv....noen uker....måneder....sukk- Men det er godt å lese at du etter forholdene har det bra da. Ønsker deg en god helg og kos deg nå litt og da! Burde vel ikkje sagt det, men eg skal på hyttetur med strikkejentene her i stavanger og gleder meg VILT! Kos deg! Gleder meg til litt bilder her hos deg, men eg kommer stadig innom bilder eller ei! Stor klem og masse KOS fra Vibbedille

trulte sa...

Ønsker deg en fin helg til tross for at den må tilbringes på sykehuset. Litt koseligere nå som du kan motta besøk og treffe andre medpasienter. Da går tiden fortere.
Det er godt å få ferdige noen ufoer også når den har tid til det.

Masse klemmer trulte

LivM sa...

Så fint at du er "ute i det fri", ja i hvert fall nesten. Håper på bilder både av du og ufo etter hvert! Kos deg så godt det lar seg gjøre så går nok helga som en røyk. Klem!!

mono sa...

Du er fantastisk flink til å se det positive i ting! =) God bedring ønskes deg! Stor klem fra mono

wims sa...

så godt at du har kommet deg ut blant folk igjen. Kan tenke meg at helgen blir hyggeligere nå ja:-) kos deg så masse som du kan i helgen og med UFO'en. En UFO eller to er alltid godt å bli ferdi med:)

Petunia sa...

Det gjør ingentig at det ikke er bilder, så lenge vi får oppdateringer fra deg:) Glad du kan slippes ut blant folk igjen. Håper du får en koselig helg tross alt!
Klem!

Solveig sa...

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Kos deg med sjalet som sikkert blir gøy å få ferdig. Flott at du fikk en litt mer sosial helg. God bedring!!

Elin sa...

Ønsker deg ei kjempe flott helg, klem :D

Marita sa...

Det ble en god helg også for deg - det er det viktigste. Så deilig at det normaliserer seg igjen!

Kicki sa...

Du er et unikum!! Helt utrolig at du klarer å ha DET humøret oppi det hele. Jeg ønsker og håper at du får en kjempefin helg!!