mandag, oktober 27, 2008

Sykehus-dag 16.

Da er dagen kommet til å starte cellegift-kur nr 2. De to ukene imellom disse kurene gikk som en røyk, men det ble nok også slik siden jeg fikk en uke på sykehus inni der. Heldigvis har jeg vært i fin form etter forrige kur slik at de dagene jeg har hatt hjemme har vært gode. Jeg har som mål at barna ikke skal "lide" noe for at jeg har kreft, så lenge jeg klarer det. Og jeg må jo bare si det slik at foreløpig har det gått mye bedre enn forventet. Selvsagt håper jeg det skal fortsette slik, men jeg vet jo også at det kan snu og bli mye værre etterhvert. Får bare være glad så lenge jeg er frisk og rask.
Så nå sitter jeg her i sengen og strikker på minstemann sine orange og sorte sokker. Det går ganske raskt, så de blir nok ferdig snart. Men du trodde vel ikke jeg skulle bli arbeidsledig? Neida, har med meg mer arbeid jeg. Bl.a heklegarn slik at jeg kan hekle noen flere slike engler som jeg heklet forrige gang. Tenkte jeg skulle se om jeg fikk skrevet ned et mønster også.
Men jeg har med meg mer arbeid også jeg... Nemlig stempler, akvarellpapir og akvarellmaling... Jada, vet at det ikke er vanlig å sitte med alt mulig slikt arbeid på sykehuset, men jeg tror at en kommer seg raskere gjennom en slik behandling om en har noe å gjøre på. Og det går raskt mot jul,så da er det greit å få stemplet og malt diverse motiver til julekortene. Har jo mer enn nok av tid... Men selve kortene lager jeg hjemme sammen med barna. Det krever mer plass enn den lille jeg har her... Dessuten pleier det å bli et salig rot med slik kortlaging. Kan jo ikke skremme vettet av pleierne her heller da....
Flere oppdateringer kommer etterhvert, men sikkert uten bilder som sist... Tar det igjen når jeg kommer hjem.

12 kommentarer:

mimouna sa...

Tror du har rett i at behandlingen og sykehusoppholdet går bedre når man har noe kjekt å holde på med. Lykke til med kuren!

Petunia sa...

Jeg håper virkelig at denne kuren går like greit for deg som den forrige og jeg må si at du er flink til å sysselsette deg selv! Imponerende!
Ta en tur innom meg. Jeg har noe jeg vil gi deg!

sissels sa...

Høres ut som du har ordnet godt med arbeid mens du er på sykehuset - tøff er du. Kunne egentlig ha tenkt meg å sett blikket på pleierene når du drog fram alt kortutstyret:)
Jeg synes at de orange og sorte sokkene blir knalltøffe jeg.

Kicki sa...

Jeg vil bare ønske deg MASSE lykke til!! Klem

Monika sa...

Heisan - snubla inn i bloggen din - og her sitter eg framdeles å les - du er eit fantasktisk menneske - som e så flink til å dele.
og du lager utrolig mye fint.
har selv vert noen runnder på sykehus - og veit kor godt det er å holde på med handarbeid.
eg holder mest på med lappeteknikk - og har fått mye hjelp i nål og tråd
Lykke til vidre
Smil fra monika

Tofo sa...

Hei, havnet tilfeldigvis her inne på bloggen din, og nå har jeg satt her og lest kjempelenge. Så masse flott du lager!
Stå på, og lykke til med behandlingen!
:)

Virtuella sa...

Lykke til med kur 2!

LivM sa...

Innstillingen du har er beundringsverdig! Og super! Håper du får beholde energien din også i denne omgangen, alt er selvsagt lettere slik! Jeg aner ikke hva de finner på alle de som ikke har inter. for håndarbeid og knapt leser en bok.Da må tida falle tung og lang! Krysser fortsatt fingre hele tiden!

Heklejenta/Berit sa...

Jeg ønsker deg masse lykke til, og håper kuren går bra for deg. Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær.

Det er godt å ha noe å holde på med når en er på sykehus.

Fjellrosa sa...

tenker på deg, ha en fin uke, klemss

Catta sa...

Lykke til!!
Håper kuren går bra !!
Kan jeg linke deg fra bloggen min?

Raglan Felling sa...

Det er sjelden jeg leser noen som er så positiv som du, og du har en beunringsverdig måte å være på.
Og jeg tror også at det å ha noe henge fingrene i er bra.