lørdag, oktober 18, 2008

Sitter her enda.

Jada, er på sykehus fremdeles. Nå er det totale tallet på de hvite blodlegemene kommet opp i 10,9 så jeg kunne reist hjem, men så viser det ser at jeg fremdeles har en infeksjon i kroppen og der stiger verdiene fremdeles. Legen mente i dag at det var store håp om at det ville snu i morgen fordi resten av blodprøvene har vært så fine de siste dagene.
Blodprøvene er igrunnen et kapittel for seg selv. Jeg har små og dyptliggende årer og de har bare funnet en god åre å ta blodprøver i. Dermed ser jeg ut som hele norgeskartet på høyrearmen. Men hvor mange kan smykke seg med det en lørdagskveld??
Det aller beste er hvertfall at den intense ryggsmerten med pulstrykk i ryggraden er over. Legene mener dette er ettervirkninger etter sprøyten jeg fikk på lørdag. Den skulle gi disse bivirkningene i 1 - 2 døgn etter sprøyten var gitt, men hos meg tok det altså 5 døgn før den begynte å virke. Hm, er jeg litt treg mon tro?? Vel, blodprøvene har i allefall blitt mye bedre nå etterpå så da kan en lide litt i forkant.
Nå er snart lørdagskvelden over her. Den ble feiret med en liten pose chips (27g Lay`s) og en Fanta. Sykehusmat er jo ikke akkurat hjemme-mat, så det er godt med noe ekstra av og til... Nå gjenstår bare en prat med min kjære på telefonen og så er det vel natten etterhvert. Det er dempet belysning i gangene, og kun de hvitkledde, koselige nattevaktene vandrer opp og ned på vei til alle sine gjøremål. Jammen finnes det mange engler i hvit uniform!
Så takker jeg for praten med deg som var innom, og håper du kommer innom en annen gang.

10 kommentarer:

trulte sa...

God natt til deg også hobbyvenn.

LivM sa...

Du får ta alt som er positivt med deg og se fremover. Ha en riktig god natt! Klem!

wims sa...

så bra at verdiene dine er på vei opp igjen. Godt vi har de hvite englene til å passe på oss og snakke med:-) Ta godt vare på de de er gull verdt:-)

ha en superduper natt

medina sa...

God helg til deg og ha en god natt!

Maibritt sa...

Innom med gode vibber og en nattaklem til deg.

marita sa...

Javisst finnes det engler og de fleste jobber på sykehus, det har jeg selv erfart. Ha en god dag.

Petunia sa...

Flott det går fremover:) Skal se du er hjemme i løpet av kort tid. Kjeder du deg, så kan du jo ta turen innom meg og lese filmomtale:)
Krysser fingrene for at den neste blodprøven gir deg lov til å reise hjem!

Elin sa...

Ønsker deg ei kjempe flott uke, klem :D

vibbedille sa...

Nå er en koooselig helg over og en ny høst uke skalnytes....jammen glad det er storm ute så kan eg nyte den fra sofakroken! Håper du snart er hjemme igjen! Krysser fingrene for at formen snart er tilbake! kos deg og ha en flott uke!

Klem og kos fra Vibbedille

randi K design sa...

Kjære deg!- det var da veldig alt det du går gjennom for tiden!
Det er jammen godt de passer på på deg, så får vi håpe at du snart er 100 % igjen!
Ha en fin høst der hjemme!