onsdag, oktober 29, 2008

Sykehus-dag 18.

Da er jeg ferdig med vel to døgn med cellegift. Deilig at det er kommet så lang. Hadde en lang og rolig natt, kun avbrutt av de påtrengende turene for å tømme blæren for all væsken som renner inn. Men det går selvsagt greit. Nå har jeg fått inn litt over halvparten av all cellegiften for denne gang. Fremdeles merker jeg lite bivirkninger. Noen er der, men de er til å leve med. Jeg mistet det meste av smaken i formiddag, så nå smaker stort sett alt likt. Lett matt metall. Men noen smaker er helt som før. Bl.a bringebærsyltetøy og melk.. Så matt metallbrød med syltetøy og melk blir en ganske grei kombinasjon. Litt verre med middagen, den smaker pyton nå igjen, men det husker jeg fra forrige gang også. Men det går over senere, så det er ingenting å klage for. Kvalmen kommer litt i bølger, men ikke noe som er så plagsomt. Det finnes gode kvalmestillene tabeletter, så de får vi hver morgen og kveld. Skulle det bli for ille, så kan vi også bygge på med noen andre innimellom.

Ellers har jeg heklet en engel til, og strikket et par bamselabber lik de sim minstemann har fått. Det blir nok populært når bamsen (ja egentlig er det en katt med navn Pusi) får sokker i samme farge. Det må jo bli lett å se den hvite katten om natten så lenge den har de neonorange sokkene på...

I går fikk jeg stemplet opp mange ark med stempler som jeg hadde planer om å male i dag, men det har jeg ikke rukket. Nå er vi to på rommet og det har gått mye i prat og fjas. Malingen får vente til i morgen. Greit å ha noe å glede seg til. Ellers er det innom en og annen pleier her som er litt fasinert av alt jeg grislr med. Litt uvant at noen opererer med flere typer håndarbeid i slengen.. Men alle mener det er positivt å ha noe å putle med. Dagen går fortere, en glemmer kvalme og det er kjekt å holde på med...

Denne awarden fikk jeg av Petunia i går. Tusen takk snille deg!
Hvem jeg vil gi den videre til? Vel, det kommer jeg tilbake til i morgen. Nå skal jeg prate med minstejenta på msn. Data er virkelig tingen når en ligger på sykehus...

13 kommentarer:

Anne-Ruth sa...

Så du at jeg gikk ut på terassen isted og vinket opp til deg? Vel, jeg tenker på deg og ønsker deg alt godt! Det er så bra å se at du holder humøret oppe og at du klarer å fylle dagene dine der oppe. Nå er det ikke lenge til fredag! Go'klem fra meg!

mimouna sa...

Så kjekt at du har fått en hyggelig romkamerat da! Høres ut som om du har mer enn nok å fylle dagene med, og snart er det helg igjen... :o)

vibbedille sa...

Hei hei igjen! Godt å høre at det går relativt fint med deg! Håper du er en av de heldige som slipper mye og kraftig ubehag! Godt at du er flink å finne på ting!!Håndarbeid kan utrette underverker! Ser på det som en flott medisin selv! Ønsker deg alt godt og fortsatt god bedring!

Klem og kos fra Vibbedille

Heklejenta/Berit sa...

Godt å høre det etter forholdene går bra med deg.
Klem fra meg :)

Petunia sa...

Denne awarden har du virkelig fortjent, Hobbyvenn!
Og det er godt å høre at du har det bra:)
Jeg er på msn'n jeg også om du vil prate!

Marita sa...

Metallsmaken er sikkert vemmelig. En kompis var plaget med det samme under sin behandling.
Vet du at apoteket selger armånd/strikk til å ha rundt håndleddet med presspunkt som skal motvirke kvalme. Jeg har testet det på jentene mot bilsyke og det virket på dem. Kanskje verdt et forsøk kontra det å ta enda mer medisin? Vel, tenkte bare å nevne det i tilfelle det kunne være noe for deg også.
Ha en god natt -håper det blir færre tømmeturer.
ps. om du vil ha mønsteret på Beret'n må du bare si fra.

LivM sa...

Du er fortsatt like tapper, og det er utrolig positivt. Godt at du synes det går bra trass i de plagene som følger med behandlingen.Ønsker deg fortsatt alt godt. Klem!

Berit sa...

Så greitt å ha noen å snakke med, og kanskje dere har litt felles interesser i håndarbeid også, da blir det så trivelig.

De englene du hekler er bare så fine, kjekt med nye modeller. Hvert år kjøper jeg julebladene med ideer, men blir like skuffet hver gang, for det er så lite nytt.
Du skulle gitt ut bok du som holder på med så mye forskjellig!

Ønsker deg en god natt, Hobbyvenn med en klem herfra.

Hanne sa...

Ønsker eg en riktig god natt, og en fin dag i morgen!

Elin sa...

Godt å høre at du fremdeles er i god form, :D

medina sa...

God bedring klem fra meg.

Nunne sa...

Du er tøff! Men håndarbeide er terapi og jeg tror medisin uten bivirkninger.
Det er så artig at du har så godt humør.
Følger med deg,kan du tro!
God torsdagskveld.... ! Sov godt!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Så koselig at dee legger igjen kommentarer. Eller oppmuntringer som jeg kaller det... Og anne-ruth, selvsagt så jeg deg... er jo ikke SÅ langt mellom oss, hehe. Eller hvertfall kunne jeg se deg for meg etter at jeg hadde lest kommentaren din... Du stod vel med et strikketøy i ene hånden og et nøste i den andre som du vinket heftig med, vil jeg tro *gliser*.