tirsdag, oktober 07, 2008

Sykehus-dag 5.

Fremdeles bare velstand her... Merker lite eller ingenting til bivirkninger ennå. Forstår at dette er noe som kan komme etterhvert, men jeg er glad for hver dag som går uten noe ubehag.
Det eneste som kan bli et lite problem etterhvert er at det er stor fare for at jeg kommer til å få nykker av all oppmerksomheten...
Her stiller alle opp både familie, venner, personale og dere som følger med i bloggen.
I dag har jeg fått enda en flott blomsterbukett fra gode venner, hatt besøk av min kjære to ganger og besøk av eldstejenta en god stund. Hun hadde med seg en "minnepinn" (jada, vet det har et annet navn, men nå har jeg glemt det..) med 22 episoder av en serie jeg liker. Selvsagt lastet hun det inn på dataen og gjorde det klart til meg. Er det rart jeg er stolt av, og glad i, familien min?

Ellers går dagene med de faste tingene: Stell, medisiner (går nå hele døgnet det da), mat, besøk og vandring i gangene. Siden jeg er helt pigg spiser jeg mat på en felleskantine for 3 avdelinger. Veldig sosialt og koselig det også.
Så alt i alt er det lite nytt herfra, men det er igrunnen bra for bedre enn dette kan jeg ikke ha det når jeg først er på sykehus.
Takk for koselige kommentarer enda en gang.

10 kommentarer:

kamelia sa...

Vil bare ønske deg lykke til!
Og gratulerer med utmerkelsen!

trulte sa...

Det er godt å høre at du fortsatt har det kjekt og at formen føles bra. Hyggelig personale og medpasienter betyr mye når en tilbringer mange dager på sykehus.
Klem fra meg til deg.

LivM sa...

Så bra at du fortsatt føler at alt går bra med behandlingen. Jeg synes du er utrolig tapper! Gratulerer med flott award. Fortsatt fingre crossed! Klem!

Marita sa...

En god dag å titte innom deg igjen. Jeg krysser fingre for fortsatt gode dager, at du ikke skal få så mye plager av behandlingen. Får du gjort noe håndarbeid for å korte tiden, eller blir det vanskelig? Klem til deg - kommer innom igjen imorgen

Elin sa...

Godt at du har det bra, klemmer sendes :D

Hanne sa...

Så godt å lese at du foreløbig føler deg ok. Jeg tenker på deg, og ønsker deg en behagelig dag. Varme tanker til deg fra meg.

Anne-Ruth sa...

Det er så godt å se at du holder motet oppe og griper om det positive i den nye (og midlertidige!) hverdagen din! Ønsker deg alt godt og håper behandlingen videre også går greit :) Titter snart innom igjen *klem*

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Det er ikke noe problem å få gjort håndarbeid, så jeg har strikket en vott, og er nå igang med en hekleduk. Men denne lille mini-pcen tar jo litt tid også da.... Veldig vanskelig å legge den bort når en har så god tid...

dorthe sa...

Så fint du fortsatt ikke merker noe til bivirkninger:) Måtte jo in å titte litt i den koselige bloggen din:)

Kate sa...

Er innom ofte for å se etter nytt. Kjempebra at bivirkoningene har uteblitt så langt, og det var en søt liten data, ja. Sånn vil jeg også ha.

Stikker innom igjen om et par dager, klem!!