onsdag, oktober 15, 2008

Tilbake et steg...

Da kom det vi håpte ikke skulle skje, men tenkte kunne skje likevel. Jeg har havnet på isolat i kveld fordi jeg har fått feber. Slett ikke noe uvanlig det da mellom en slike kurer, men her er det snakk om at de hvite blodlegemene ikke er målbare når de tok blodprøve i dag. I første omgang ble jeg isolert hjemme, men så kom feberen snikende og da måtte jeg innlegges.
Isolat og isolat forresten, det er bare snakk om å ligge på et undersøkelses-rom i stedenfor sammen med andre pasienter. Jeg kan ikke forlate rommet, og besøkende må bruke munnbind ++. Jeg føler meg helt fin og har vært oppegående hele tiden. Nå er jeg igang med væskepåfylling og to typer antibiotika. Satser på at det vil hjelpe raskt slik at jeg kommer ut i løpet av noen dager.
Eldstejenta er ganske dårlig hjemme i dag med influensalignende symptomer, så det aner meg at det er årsaken til det hele. Det kom som kastet på henne på skolen i dag, og dermed har nok jeg fått noe av det også. Men jeg blir så godt passet på så dette skal gå fint.
I dag ble det ingen bilder til innlegget. Jeg har strikket på tunikaen jeg holder på med, men den er så kjedelig å strikke at jeg er redd denkommer til å lide en sakte men sikker død.. 220 masker grått ullgarn rundt og rundt er heller lite inspirerende.. Og slik skal det være i 60 cm, skjønner? Vel, jeg valgte å hoppe over hele strikketøyet da jeg reiste i dag, og tok bare med meg hekleduken. Bilder kommer en annen dag når jeg har fått den ferdig.
Har"lille blå" med meg på sykehuset, så det kommer nok flere oppdateringer etterhvert.
Takk til alle som titter innom bloggen, og en stor takk for alle kommentarer!

12 kommentarer:

Petunia sa...

Hei, jeg har ikke vært på msn i dag. Har hatt det så travelt med vinnissene:P (se inne hos meg)Men jeg håper du har det bra og at du kommer deg fort hjem igjen.... Nettet går så tregt i dag. Sikkert fordi det er så mange som sniker i skattelistene...
Klem:)

Marita sa...

Trøsteklem. ikke så greit å unngå smitte i disse sykdomstider rundt en. Krysser fingre for at det går fort over.

medina sa...

Takk for godt råd ang. gommekoking:) Ønsker deg god bedring!

Maibritt sa...

Hei på deg en sen kveld.
Rart med det immunsystemet, skal så utrolig lite til, når det er svekket.
Håper du ikke kjeder deg altfor mye og at du fort blir bedre.
Her i Oslo regner deg, jeg har nettopp gått en kveldstur med hunden, det var vått og mørkt, men vi var ikledd refleksvester, både "Mille" og jeg.
Sender over en God bedrings klem.

Lille Rosin sa...

Håper du får en rask feberfri hverdag og at du har det bra selvom du ligger alene på rommet.
Mange hilsner fra meg.

trulte sa...

God bedring, hobbyvenn. En blir så sårbar når de hvite " stikker" av. Da kommer gjerne infeksjonene med en gang, men dette går over raskt og du er snart hjemme igjen.
Du får strikke og kose deg.

Elin sa...

God bedring håper du kommer deg raskt, varme klemmer sendes :D

Lille sa...

Bare innom for å klemme litt!! Håper du har det etter forholdene bra! God bedring! tenker masse på deg.

Jane sa...

God bedring. Håber du snart blir feberfri og kan komme ud i det fri igen.

PerJorun sa...

Hei på deg. Titter innom for å si god bedring. Håper du fort kommer deg hjem igjen. Du har en herlig familie som tar godt vare på deg. Klem til deg fra meg

Hege sa...

God bedring!

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Det går helt greit med meg. Ikke noe vondt eller noe som plager, så her er det bare å finne roen og slappe av...