søndag, oktober 26, 2008

Søndagskos.


Barna har lenge hatt lyst å se Mamma Mia. Jeg har sett den før sammen med min søster, men kunne godt se den ne gang til. Så i dag fikk vi endelig tatt oss en tur.
Filmen er kjempegod etter min smak, og både mann og barn likte den også veldig godt. For minstemann ble det noen litt lange scener innimellom der det ble litt mye prat og lite musikk, men dette var i fåtall. Dessuten var det jo godt å finne tid til posen med godteri også da, så han led ingen nød så det ut til...


Etterpå tok vi turen til en annen favoritt, nemlig Egon restaurant. Herlig mat og koselig atmosfære. Barna pleier velge pizza (blir de aldri lei??) mens vi voksne har prøvd litt forskjellig. I dag ble det veldig tradisjonelt med Entrecot og Biff. Maten smakte som vanlig godt og det ble en koselig stund sammen med barna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma Mia filmen er gøy! Jeg gleder meg til den kommer på DVD om en måneds tid!!! Inntil da får jeg fortsette å spille ABBA-cd'ene mine *gliser*

Anonym sa...

Dere har jammen fått mye ut av helgen! Flotte bukser, ikke rart at ungene vil ha hjemmesydd når du lager så proffe ting og helt etter deres ønske.