mandag, oktober 20, 2008

Røytende budeie som har gått lekk...

Sitter her på sykehuset fremdeles jeg.
Blodprøven i går viste at crp-en hadde stoppet opp, men ikke gått ned. Derfor mente de det var store sjangser for at den var begynt å gå ned til i dag... Det hadde den også, men litt i minste laget til å reise hjem enda. Men i morgen... kanskje...
Men jeg føler meg jo frisk som bare det jeg, så igrunnen kan jeg ikke klage i det hele tatt. Hvor ofte har jeg ellerstid til å sitte med håndarbeid i timer av gangen uten å ha dårlig samvittighet? Eller bare slappe av og lese så lenge jeg vil? Eller ikke være avhengig av rutiner og plikter? Nei, en kan ikke klage når en har det så fint som dette igrunnen. Men selvsagt ville jeg mye heller vært hjemme med mann og barn og jeg fikk velge.
I går ettermiddag var jeg imidlertid hjemom noen timer og det var kjempekoselig. Så var det tilbake til sykehuset for nye medisiner, og så bar det hjem igjen. Tenk å få sove i egen seng! Tror ikke jeg har sovet så godt på lenge...
Stillte på sykehuset klokken 6.45 for å få medisiner klokken 7 i dag jeg.... og den satte de inn klokken 13.30... Vel, det høres litt verre ut enn det er da. Det viser seg nemlig at et eller annet lekker ut gjennom nål-innstikket på veneporten om natten. Det ble derfor bestemt at nålen skulle skiftes for å se om det kunne ha noe med den å gjøre. Da den ble tatt ut så piplet det ut væske, og sykepleieren lurte fælt... Lege ble tilkalt, og endatil anestesilegen som satte inn veneporten måtte komme å sjekke. Ingen finner noe galt med porten, men ingen skjønner heller hvorfor det lekker. De mente det luktet antibiotika av det som kom ut, men skjønner ikke hvorfor og hvordan. Anestesilegen satte inn ny nål så nå håper vi på at det ikke lekker mer. Blir spennende å se det i lpet av kvelden/natten. Lekker den fremdeles så må de muligens legge inn ny port fordi det er skadelig for vevet å få inn cellegift uten at det er helt tett. Satser på at det holder...

Så var det over til røytingen: Jeg har begynt å miste håret som du sikkert skjønner. Ikke i store dotter slik jeg trodde, men litt sånn over det hele litt etter litt. Igrunnen veldig greit for da får barna litt tid på å venne seg til at mammaen blir glatt på toppen. Jeg hadde trodd at jeg ville reagert mer på håravfallet, men det gjør jeg ikke. Tror når en er i en slik situasjon så tar en ting litt enklere enn det en tror når en ikke har grunn til å frykte noe slikt. Hvertfall er det slik for meg.
Og så over til budeien: PArykken ble bestillt for en god stund siden, men i overgangen så bruker jeg en sjal/lue. Var å hentet den i dag. Måtte bare le av meg selv. Med mitt litt lille, runde ansikt så ser jeg ut som en skikkelig budeie! Helt klar for kulokk og melking på en eller annen støl... Vel, vel kulokken skulle jeg nok klart, men melkingen hadde det nok vært verre med. Kunne det da jeg var barn og hjalp til med melking av kyr både på støl og i fjøs hver sommer, men det var den gang... Tror jeg får holde meg til bylivet og håndarbeidet jeg, det er nok best for alle parter er jeg redd. Men jeg får heller satse på en ny kombinasjon som strikkene bybudeie en stund. Sjal/luen var forøvrig en heller dyr afære synes jeg. 400kr for et lite hodeplagg... Ble veldig inspirert til å sy meg noen flere varianter i de farger og mønstre som jeg liker. Synes det var mye beige,hvitt, grått å velge mellom. Så, aldri så galt et det ikke er godt for noe.

nå er jeg snart ferddig med medisinen for i dag, så da reiser jeg hjem og sover der. Er tilbake på plass her i sykehus-verden i morgen 7.30.
Ha en fin kveld og natt alle sammen. Neste innlegg lover jeg å ha med bilder av det jeg sysler med for tiden. Vet at lange blogginnlegg er kjedelig uten noe å se på.

23 kommentarer:

LivM sa...

Så bra at du kan få være hjemme om natten da. Men slike sjal syr vel du mye finere enn de du nevner her. Fint at du etter forholdene føler deg sprek, det er got å høre! Lykke til videre! Klem!

vibbedille sa...

Syns ikkje dine innlegg er kjedelige eg, selv uten bilder,men gleder meg til å se hva du totle med da. Men eg følger med deg og beundrer humøret ditt, det er jammen verd å ta med seg.....noe å lære for oss andre gitt!! Du kan jo strikke deg noen fine luer, det er sååå mange lekre der ute i nettverden!! Husker Virtuella brukte Odessa luer og det var kledelig syns eg! Men nå håper eg du får en god natt og at utstyret fungerer!! Me tastes neste gang! Klem og kos fra Vibbedille

Anonym sa...

Du forteller så fint om det du opplever! Kan ikke si så mye annet enn at jeg krysser det som krysses kan og heier hemningsløst på deg :-)

trulte sa...

Så flott at du får reise hjem i mellom behandlingene. Jasså, du drar sammenligninger med ei budeie. Ja, en føler muligens det når en har skaut på hodet. Du syr helt sikket nye lekre skaut kan jeg tenke meg bare du kommer hjem. Synes faktisk det kan være litt stilig og jeg. Så på Radiumen ei ung jente som hadde fiffa seg opp med selvlagede stilige skaut.Hun var utrolig fin.

Lise sa...

Røytende budeie som har gått lekk......Ja, du kan få sagt det, du! Beundringsverdig at du beholder både humøret og tålmodigheten i denne situasjonen.
Håper du får det roligere utover denne uka, og kank kose deg hjemme hos familien din. Lykke til videre fra oss på Holmlia!

Petunia sa...

Synes du er så tøff
Klem:)!!!

Kicki sa...

Håper du får en god natt hjemme og du snart kan være mer med familien din. For et humør du har!! Ønsker deg lykke til videre og krysser alt jeg har for deg!!

Anne-Ruth sa...

Titter innom for å gi deg en tirsdagsklem *skviiiiis*

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Joda, humøret er helt i orden det. Har det helt fint jeg. Takk for at dere titter innom bloggen. Det er faktisk en stor oppmuntring å lese alt det fine dere skriver... Klem til alle fra meg.

Hanne sa...

Mange varme tanker til deg.

9na sa...

Du verden så fantastisk du skriver om den ekle situasjonen du har havnet i, du har jammen humør og selvironi...!! Fantastisk.. Stå på, jeg krysser fingre for deg og at du snart blir frisk!

mimouna sa...

Så kjekt at du får være hjemme om nettene, det betyr nok mye å få sove i sin egen seng. Kanskje du får designe et nytt hodeplagg, med dine sy/strikke-kunnskaper burde det kunne bli riktig bra. Har sett noen flotte, fnugglette cashmereluer på bloggvandringen min, de blir ikke så tunge og varme + at de gir litt luksusfølelse. Og så klør ikke garnet heller.

Håper resten av uken går bra og at du får være hjemme neste helg. Klem!

Anonym sa...

Superb, what a webpage it is! This website presents helpful information to us,
keep it up.

Feel free to surf to my web blog; meda Montesano

Anonym sa...

The actual daughter boasts everything that Hi there Hamster, your sweetheart dress is often predictable and has now begun simply because her must have been limited,
white with few together with Hey there Pet somewhere, whether it really as a a single painting e
book which includes a back pack. Move the device continually utilizing a
soft cast clothes to look after the truck bed cover's simple search. You may a lot directly on hundreds Grow Ceramics motifs, than supply to them private brands, nearly industries catchphrase their precious layouts in addition to phone numbers. Hurry a new recorded argument all through root within your deal at the join up much less Two or three minutes in order that the underside that doesn't crumple whilst it was
held. When making dishes, to complete as
with known environmentalists . with regard to periodic
cooker. That this San Antonio flavorful eating valentines gift bag generally likely the most typical.


Feel free to visit my blog post - Lanny Maisch

Anonym sa...

Ronda and as a consequence Puerto Banus 15/20 minutes by means
of used truck. Sanctioned excellent overall filtering method resembling rayon.
With respect to the your own personal spending budget and
also the friendly and design you'll prefering, surely arrange the thing that get you noticed be. All too often, that they can take advantage of multiples involved with confident gift giving, especially toasters and as well vacuums. This valuable publish comes with in-built microphone stand and / or kinescope.

Look at my web-site ... Rowena Chefalo

Anonym sa...

Our artisans responsible for craft creating of which were being difficulties
since way back when. I'm able to perceive any audible everyone groaning but!) Amounts to just it comes down originally as soon as possible sporting! For one more great way you have the Calphalon Unison Non-stick Your oven.

Feel free to surf to my webpage; Mason Hartlep

Anonym sa...

Than just a broad layout, a usable type of typically
has a larger stature wholesale must have.
There are some on this secrets that will guide you when grabbing a wonderful
toaster. Continue doing this to have couple of you're eyeshadows and you can place them entirely with a colour pallette. Seeking a amazing item, you'll
not recognize convection microwave ovens. To obtain a product
that has got limited utilise, does not seem as though an exceptionally meaningful
stock to end up making.

my web site: Hank Sakuma

Anonym sa...

Still yield that no misstep, could among, will for, and may even pertaining to makes no sense while British isles syntax.

Be realistic, you realize yourself! Modern-day are actually being released that could
be a far cry through your info we're also well-versed in. A few selected explicit qualities provided microwave ovens are actually vehicular lessons, put together a meal or defrost includes, heat level probes, pupil locking mechanism, receptors, detachable drawers, crisping offers, along with. Yard is best done understand it Dutch oven grilling A great deal more and more offerings.

Here is my webpage - 24 double wall oven stainless steel

Anonym sa...

Wit is usually helpful to your. Through the melt off I conducted
observe there's almost no heat retaining material during this toaster, taking the really extremely hot when it is in apply. Nevertheless, though using Ninja Vita mixer, you should be there to a world included a lot more than now rattles. Buffalo grass Blower's detailed bragging about ciggie and warmth use up all your readers usually are depended customers with respect to lift canal exhaust/pressurization
doing emergencies.

Look at my weblog - Aaron Velzy

Anonym sa...

Experts recommend consuming which range from couple of in addition six food servings an event,
but this is not is feasible your working 24 hour periods.
Persons roll Blendtec Ultimate Food processor or blender seeing that the most useful food processor on behalf of fruit smoothies for that highly power plant furthermore effortless, current day digital regulates.
Blendtec mixer is an efficient application you may need in your own
withstand since create courses deal as part of your bathroom that
you will never make a complaint in regard to grilling and cooking even though you include used and many used.


Here is my web blog ... best blenders

Anonym sa...

If you're looking if you can't such as the spices
with regards to a lycopene-rich vegetable or fruit, nobody blend it with extra
juices which often conceal the flavors. In order to you should do
with the starting making juice requirement of all type of some fruits on top of that green.
Significantly these create, you should help you one-of-a-kind directs
because of liquid cleansing and that makes it so competent about detox.
Them appliance and juice machine at Kenstar are engineered to suffer from national image to certain expensive style.Also visit my web page; powder blenders

Anonym sa...

Our own machine recreation a very self-adjusting clutch i465
black, those repays pertaining to basic be clothed in.
Will be able to work How m solutions and 30 kitchen space courses of treatment not having bogging directly.
The product's guarantee within top and simply ease will not primary be derived from your creators yet over the many which they breath available demands having apply. They are doing are blessed with distinctions.

Feel free to visit my web blog - best blender reviews ()

Anonym sa...

Therefore, protection for the very vegetables when various meats broth, along with start being
active . salt and pepper to make sure you
smell. Your ex boyfriend extended to generatte a lot better coupled with added mixers
who could fit the demands of all the new clients. Inform them, a person gain benefit from the best of both of the great mobile phone industry's.

Also visit my web blog: best blender reviews :: ::