fredag, oktober 03, 2008

Sykehus-dag 3.


Så er dag 3 på sykehuset ferdig. I dag var det noen nye blodprøver, samt en bitte liten operasjon for å legge inn en veneport.
Merkelig nok kvidde jeg meg ikke så mye til dette. Etter 2 operasjoner det siste året så var liksom ikke dette så mye. Bare snakk om noen få sting..
Og det hele var over på under en time inkludert røntgen for å sjekke at den lå der den skulle. Så var det bare å sitte pent i sengen og vente på at tiden skulle gå så jeg kunne reise hjem. Litt kjedelig det da, for jeg var i fin form, men jeg måtte pent sitte i ro i sengen å vente i 2 timer.
Nå er det snart 5 timer siden jeg var ferdig, og blir det ikke vondere enn dette så skal jeg jammen ikke klage. Merker lite til det hele, bare en liten ømhet i skulderen der de har "jobbet".

Ellers er det bestemt at jeg skal igang med cellegiften på mandag klokken 11. Det gleder jeg meg selvsagt ikke til, men det skal bli godt å komme igang uansett. Må man så må man. Alternativet er jo så mye verre, så da klarer man det utroligste.

Og min søte, snille, gode mann har kjøpt sysselsetting til meg.. Han kjenner meg jo godt etter alle disse årene vi har levd sammen, så han vet at å sitte rolig og vente ikke er min sterkeste side. Så han kom likegodt hjem med en mini-data til meg. Er han ikke søt kanskje? Så om jeg ikke blir helt elendig under cellegiften så er det nok store muligheter for oppdateringer av bloggen underveis...











Den lille dataen er ikke særlig stor som dere ser. Veldig mye lettere å stikke en slik liten sak i vesken eller noe slikt når den ikke er i bruk.
Og eldstejenta er i full gang med å overføre dvd-er inn på USB-minnepenn for å laste inn på dataen slik at jeg skal ha noe å se på underveis (helt eget påfunn og idè).
Her stiller både mann og barn opp for meg som dere skjønner...





Og noe sysselsetting til barna har vi også kjøpt. Greit for de å ha noe å avlede tankene på denne første omgangen... Det er såvisst ikke bare pasienten selv som rammes når noe slik som dette oppstår. Skulle så gjerne unngått å gi resten av familien og venner den bekymringen de går gjennom. Men det ser heldigvis ut som alle sammen har det bra foreløpig hvertfall.

I går hadde vi oss en skikkelig kose-ettermiddag med middag på Egon og påfølgende tur på kino for å se "Wildchild". En koselig ettermiddag/kveld, med en film som faktisk falt i smak hos alle sammen.

14 kommentarer:

LivM sa...

Den dataen må jo være fin å ha, da holder vi kontakten. Det er fint med slike menn som har forståelse for dillene vår!! Det blir nok en spennende dag for deg på mandag, ønsker deg all lykke til! Finger crossed!!

Anonym sa...

Så kjekk gave! Håper dere alle får en fin helg og at det går bra på mandag. Lykke til!

Wenche/chawo sa...

Så fin hendig data du har fått av din mann.Mandagen blir nok spennende,håper det går greit for deg.Ønsker deg lykke til .

Unknown sa...

Så omtenktsom mann du har, dette var
en flott gave altså.
Jeg skjønner at du gruer deg til mandag, men dette klarer du fint skal du se.
Stor klem til deg,

Petunia sa...

Først av alt en stor klem fra meg:)
Det med den lille laptopen er jo genialt! Har du msn? Da kan vi kanskje "prate" underveis. Hvis du har msn eller du lager deg en hotmailadresse, så gi en lyd, så sender jeg deg min adresse pr sms.
Kankje flere av dine bloggvenner som har msn også???
Ungene har nok en tøff tid også, ja. En veldig grei måte å avlede oppmersomheten på med spill og gøye ting.
Vi holder kontakten.....
Klem (igjen)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Ja den mannen min er god. Og ja, jeg har msn. Bare send meg et hint om dere vil ta en prat, så sender jeg adressen. Det hadde vært kjempekoselig. (Ligger adresse på Projo-forumet for de som er medlem der.)

annemor sa...

Så kjekt å få ein sånn lekker liten pc. Vil ønske deg lykke til med behandlinga, og kryssar fingrane for at du unngår å bli altfor dårlig av cellegifta.

Ha ei fin helg! Klem!

Anonym sa...

Du er heldig som blir tatt så godt vare på av familien din, og så er dere voksne flinke til å tenke på at også barna blir rammet i en slik situasjon. De trenger mye oppmerksomhet de også... Lykke til på mandag!

Cloudberry sa...

Ønsker deg lykke til på mandag!
Ha en fin helg :)

Anonym sa...

Ønsker deg masse lykke til imorgen. Det skal nok bli godt å komme skikkelig igang! God klem fra meg!!!

hobbyvenn sa...

Tusen takk igjen. Utrolig koselig å finne hilsener og kommentarer på bloggen når jeg åpner den. Takk for at dere tar dere tid til å stikke innom, og endatil legger igjen en hilsen.

Berit T sa...

Se denne var kjekk å ha med seg, en omtenksom mann du har.
Ønsker deg all mulig lykke til i morgon, og dagene framover.
Godt å høre at det har gått griett til nå.

Klem fra meg.

akir sa...

Gralla med ny pc, godt å ha en mann som kan være omtenksom. Og ikk minst barna. Varme klemmer sendes din vei :D

Anonym sa...

Så omtenksomt av både mann og jente!
Håper det går fint med deg i dag mandag! Tenker på deg!