søndag, oktober 26, 2008

Sokker, sokker..


Ønsket om nye sokker til minstemann måtte selvsagt etterfølges, så her er første par ferdig.
De er strikket i restegarn fra "lageret", på pinne 3,5. Raskt og greit. Helt enkel modell med 2 rett, 2 vrang både på bråt og på oversiden av foten. Disse sitter godt på foten i støvlene.
Problemet ble større da jeg var ferdig med første par og spurte minstemann om fargeønske på neste par: "ORANGE!" var svaret. Skrekk og gru tenkte jeg, men sa det selvsagt ikke. Valgte den litt mer skånsomme varianten "orange vet jeg ikke om jeg har, men kanskje jeg har noe rødt?" Nei, det måtte være orange, det er en favoritt... Sukk, jeg dukket ned i sokkegarn-kassen, og jammen fant jeg et nøste orange Sisu. Grøss og gru, så var ikke dette en unnskyldning heller. Etter litt frem og tilbake (Et nøste påbegynt Sisu holder ikke til et par sokker heldigvis..) gikk minstemann med på at det kunne kombineres med svart. Men kravet var at det måtte være masse orange... Så her er resultatet foreløpig. Absolutt ikke min favoritt, men minstemann er strålende fornøyd.. Neste par tror jeg ikke jeg spør om fargeønske...

9 kommentarer:

trulte sa...

Jeg fatter ikke hvor du henter engergien din i fra. Du er en reser både med symaskin, strikkepinner og til og med har du god tid til barna. Du er virkelig et unikum.

Anonym sa...

Heldige unger som får sokker i glad farger :) hilsen bentesin

Elin sa...

Kjempe flotte bukser og sokker :D

Anne-Ruth sa...

Oransje og svarte sokker er digg!

Anonym sa...

Ikkje for å vere ekkel, men eg liker faktisk dei oransje best :)

mimouna sa...

Svart og oransje er tøft det! Og sånne sokker er jo bare det beste i gummistøvler. Annet fottøy får vi visst ikke bruke på en stund ser det ut som....

Håper du får en god uke!

LivM sa...

Det er jammen godt at de vet hva de vil. Oransje sokker er kult, dessuten er det sikkert ikke flere med samme farge (he-he) og da mister han dem i hvertfall ikke!

Heklejenta/Berit sa...

Orange er jo midt i blinken til Halloween. Men jeg synes svarte og orange sokker er tøffe :)

Monai sa...

Så flotte sokker.