tirsdag, oktober 28, 2008

Sykehus-dag 17.

Så er nesten denne dagen over. Den har gått like greit som de andre.

Natten ble noe urolig, men hvem kan vente noe annet med diverse væsker som renner inn i kroppen kontinuerlig. Det må jo ut igjen, og ingenting stopper opp for det om en aller helst vil sove... Jaja, nabodamen hadde "tåkeluren" på til tider så jeg var fristet til å vandre ut av sengen og knipe henne lett på nesen... Hadde vel blitt oppstyr da ja... Vel i dag er hun reist og jeg får ha rommet alene til i morgen. Da kommer det inn en dame jeg kjenner fra forrige gang og vi hadde det veldig kjekt sammen. Vi bestillte rom sammen til denne gangen også vi, men regnet ikke med å få bo sammen da.

I natt og i dag har venepompen tullet seg litt igjen, men heldigvis ikke med lekasje. Denne gangen er det nålen som ikke vil stå inne har vi funnet ut, men med et vennskapelig "døtt" en gang i ny og ned så sitter den på plass og medisinen kan dryppe inn som den skal. I kveld er det en koselig mannlig spesialsykepleier og en mannlig sykepleierstudent som er på vakt. De hadde regnet ut at jeg er ferdig med kuren og gjennomskyllingen til klokken 2 natt til fredag. Foreslo å reise hjem jeg da, og det synes de var en god idè... Vel,vel får vel vente til legene er fornøyd og har sjekket siste dags blodprøver, men uansett så er det ikke så mange dagene til jeg er hjemme.

Og jeg har som vanlig fått gjort endel håndarbeid. I går strikket jeg ferdig sokkene til minstemann. De ble igrunnen ikke så ille, om en ser bort fra at den orange fargen er virkelig ORANGE. Nesten litt neonpreg i mine øyne...

I dag har jeg heklet en engel, og stemplet mange ark med nissemotiver som skal bli julekort. I morgen har jeg planer om å male de med akvarellmaling. Pleierne her blir litt overgitt når jeg drar frem på alt mulig, men de tar det bare positivt. Det er mange her som har veldig lange dager, så da er det nok ikke så ille om en av pasientene sitter å grisler med stempler, ark, maling og vann...

Vel, da er det litt tv-tid her før kveldsmat, så "snakkes" vi nok sikkert mer i morgen...

Takk for alle oppmuntringer og gode ord. Veldig stas med tilbake

6 kommentarer:

Kate sa...

Du er tøff, og jeg er full av beundring for hvordan du takler alt.
Engelen ble nydelig, og jeg synes de sorte og orange sokkene var kjempetøffe.

Marita sa...

Synes det er så flott at du deler din hverdag med oss både på godt og vondt. Koselig å titte innom deg og se hvordan det går. Du skal se at pleiere "inntar" rommet ditt med egne håndarbeider snart - du kan sikkert påvirke dem med din kreativitetsutfoldelse.
Si fra hvis du skal selge mønsteret til engelen din!

Fit mum sa...

må jo gi lyd fra meg; sjekker hver oppdatering her inne! Ser deg for meg der på sykesenga, med ark spredd utover det hele, strikketøy rett nedenfor senga og pc'n på nattbordet...hihi! Stå på!

Berit sa...

Du er like driftig forstår jeg, selv om du er på sykehuset. Veldig greitt å ha mange forskjellige hobbyer å holde på med, for en blir jo litt lei strikking. Og når du er så lenge så er det godt å ha noe å sysle med.
Må få se noen av de kortene du lager, og det blir sikkert lekkert med akvarell maling.
Og det må være godt for ande pasienter å se på deg som holder på med slike koselige ting.

Lykke til videre!
Klem herfra.

Anonym sa...

God natt søte søsteren min!
Fikk ikke ringt deg i kveld å nå er det vell for sent. Jeg fikk en elektriker på besøk som fortalte at han kommer i morgen kl 08.15, for å montere nytt ventilasjonsanlegg, så da ble kvelden litt travel med vask i skaper og ikke minst OVER skapene!
Så du ser.... Jeg holder meg aktiv, jeg også. Ikke bare du!! Tihii.
Lillesøster
Stor nattaklem. Prates i morgen.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen.
Og lillesøster, du er da endelig aktiv du! Beundrer deg så masse. Mobilen min fikk forresten hikke i gr, men nå i kveld er den ok igjen... Klem