mandag, oktober 06, 2008

Sykehus-dag 4.

Da er jeg endelig igang med behandlingen. Cellegiften ble startet 12.20 i dag og foreløpig merker jeg ingenting. Sitter her i sengen og leker Dronning.
Har alt jeg trenger, får masse oppmerksomhet *gliser* og går til duk og dekket bord...
Neida, jeg kan ikke klage enda hvertfall. Nå er akkurat første type cellegift ferdig, og vi skal igang med neste type som skal dryppe inn i 3 døgn sammenhengende. Blir spennende å kjenne hvordan jeg reagerer på den, når den har gått inn en stund. Men uansett så er jeg i trygge hender og har det fint.

Det var litt spennende å bli koblet til alt slange-styret i morges og jeg kvidde meg litt til nålestikket.. Hadde blitt informert om at de brukte en litt tykk, lang nål som skulle stikkes inn i veneporten. I mitt hode så er en "litt tykk, lang nål" som en stoppenål.. Ikke helt fristende å få inn i et ømt område. Men det hele var over før jeg trodde de skulle begynne. Ikke var de noen tykk, lang nål slik jeg trodde, og ikke var det vondt.

Så starten på det hele har vært veldig rolig og behagelig. Kan jo håpe på at det vil fortsette slik. Evig optimist jeg da...

Tusen takk til alle som legger igjen en hilsen/kommentar. Det er kjempekoselig!

11 kommentarer:

vibbedille sa...

krysser fingrer, pinner og tær for at du tåler kuren på en måte at du fungerer innimellom! Jammen ikkje helt enkelt sikkert, men håper at alt går bra med deg!!! Godt å høre at du er ved godt mot iallefall!! Du kommer laaangt med godt humør og galgenhumor!!det er godt å ha i bakhånd iallefall! masse lykke til! klem og kos fra Vibbedille

LivM sa...

Klart vi må komme med kommentarer for vi må jo følge med hvordan det går med deg! Godt å høre at du har det etter forholdene bra! Tenker på deg, vet du!

Hanne sa...

Jeg har noe til deg i bloggen min.

trulte sa...

Så godt å lese at du er ved godt mot hobbyvenn. Har vært bortreist i mange dager og gikk raskt inn på bloggen din når jeg kom hjem for å " høre" hvordan det er med deg. Ser behandlingen er startet opp og at din fantastiske mann har kjøpt mini Pc til deg. Det var flott slik at vi kan holde kontakten med deg. Masse klemmer fra trulte

Maibritt sa...

Så flott at du er i gang og at det ikke var så vondt som du trodde.
Krysser strikkepinner for at dette går veien, og at du ikke blr i dårlig form av cellegiftkuren.
Klem til deg.

Lillesøster sa...

Kjære stresøsteren min..
Tenker masse på deg og håper din utrolige positivitet smitter over på kreftcellene ;). Skal bare se de ombestemmer seg og blir "snille", slik minstemann hos deg ville sagt det. Det gikk bra med meg og det har vi bestemt her i huset, at det skal det gå med deg også. Dermed basta!!!
Klem Lillesøster

Virtuella sa...

Da er du igang!
Masse gode tanker fra meg.

Lise sa...

Godt du er i gang med behandlingen,og at du er positiv som alltid!
Vi ønsker deg lykke til med behandlingen og tenker masse på deg og dine!
Mange klemmer fra oss tre fra Holmlia.

Anonym sa...

Det er et par uker siden jeg sist titta innom bloggen din, men i dag var det ikke veldig kjekt å komme hit.

Likevel - det er fantastisk godt å se hvor positiv du er, jeg krysser alt jeg har å krysse for at du skal vinne denne kampen!!!

Petunia sa...

Tennker mye på deg!
Stå på! Dette går bra!

Solveig sa...

Har ikke vært innom deg før, men vil ønske deg lykke til med behandlingen. Har lest endel i bloggen din og det ser ut til at du har en fantastisk familie. Så flott at du klarer å sette pris på det positive. Lykke til !