fredag, oktober 10, 2008

Sykehus-dag 8/Hjemme igjen.

I gårkveld ca 22.30 ble jeg koblet fra cellegiften, og gjennomskylling ble satt igang. Det skulle jeg ha i 8 timer. Litt travelt med ¨springe på toalettet" hele natten da det ble sendt inn ca 4 dl væske i timen i årene.
men i morges var jeg ferdig og kunne kobles fra medidinstativet for noen uker. Deilig frihetsfølelse det da.
Merkelig så raskt en får nye vaner når en blir hengende sammen med et stativ og ledninger for noen dager, Men noe problem har det nå ikke vært...
Etter en koselig prat med leger og sykepleiere på avdelingen var jeg klar til å reise hjem i tidlig ettermiddag.
Igrunnen har denne uken gått fantastisk på alle måter. Alle hjemme har hatt det bra og ser ut til å være i fin form, og det er jo bonus i seg selv!
Og på avdelingen var det en herlig stemning med flott personale som var både faglig tilstede, og herlig avslappet og morsom når det var passende. I det heletatt så må jeg bare si at uken har gått både raskere og bedre enn ventet.

Nå er det en sprøyte i morgen for å hjelpe på benmargen som skal jobbe seg opp igjen, og så er det 3 blodprøver for å sjekke imunforsvaret fremover i neste uke.
Det er den første uken fremover jeg må være litt restriktiv og forsiktig for å unngå sykdom, men det skal gå greit.
I følge lege i dag (og tidligere leger også) så er dette en temmelig sterk cellegift-kur som jeg har fått, så jeg er visstnok litt ekstra utsatt for at imunforsvaret kan gå langt ned.

Men nå er jeg hjemme igjen og skal kose meg med familien i helgen. Barna var på besøk til meg i går så da blir liksom savnet enda større når de går igjen, men i kveld er det veldig godt å være hjemme hos alle sammen. Minstejenta hadde endatil være å kjøpt en nydelig rose til meg for egne ukepenger (bilde kommer). Er jeg ikke heldig kanskje??

Så vil jeg enda en gang få takk for all omsorg, støtte og gaver jeg har fått. Det betyr mye!

14 kommentarer:

LivM sa...

Godt for deg at du er ferdig i denne omgang! Det må være ekstra godt med en familie som stiller opp 100%, er nok ikke alle som er så priviligert. Ønsker dere alle sammen en god helg, og lykke til neste uke! Klem!

mimouna sa...

Håper du får en flott helg hjemme med familien.

vibbedille sa...

Det er så godt ålese at du har det bra iallefall! Tenker på deg og svipper stadig innom her for å seomdet er no nytt.Håper formen holder seg oppe iallefall! Nyyydelige votter du har strikket, kanskje eg skalfinne frem min oppskrift åstrikke en julegave? Hmmm kos deg hjemmeog ha enherlig helg! klem Vibbedille

wims sa...

så godt at alt går bra:-) kos deg masse hjemme med familien det fortjener du:-)
Vottene ble helt nydelige. likte fargene godt ja.

Hege sa...

Kos deg mye i helga :)

Wenche sa...

Så flott at du har fått lov å reise hjem ,og kan kose deg med familien.Ønsker deg og dine en riktig god helg.

trulte sa...

Ønsker deg og familien en flott helg, og uker fremover. En meget omsorgsfull handlig av din datter å kjøpe rose til deg. Slik er det når en blir satt pris på.

lise sa...

Du er så positiv og tøff, Hobbyvenn! Ha en ordentlig fin helg hjemme!

Elin sa...

Ønsker deg ei kjempe flott helg, klem :D

vibbedille sa...

Ligger noe i bloggen min til deg
klem

Kicki sa...

Du er jo bare en fantastisk flott dame!! Kos deg masse med familien i helgen.

Petunia sa...

Kos deg i helgen og slapp godt av!
Vi "snakkes" vel til uken;)
Ha en flott helg!

Virtuella sa...

Så bra at alt har gått så bra!!
Pass på deg selv nå, lov meg det. Kroppen har jammen vært gjennom mye mer enn en kan tenke seg, så nå må du være snill med den, så den kommer seg!

Anne-Ruth sa...

Kos deg masse hjemme sammen med familien *klem*