fredag, oktober 24, 2008

Familie-Haloween.


I går "feiret" vi Haloween. Jeg er ikke tilhenger av tigging hos naboer eller sjikane av andre, men vi har vår egen lille vri. Det er kjekt med en aktivitet på mørke høsten som barna kan se frem til... Dette er noe de venter på og gleder seg til hvert år.

Vanligvis er det en av de siste dagene i oktober som pleier å være Haloween-dagen vår, men i år måtte vi fremskynde det noe.
Det hele starter med at ytterdøren blir pyntet med ballonger og diverse annet, og så blir stuen dekorert med girlander og ballonger. Sort duk og sorte servietter er et "must". Drikken er også sort...

Vi starter det hele med et måltid varm mat. Noen ganger har vi hatt flere småretter sammen med brød som barna har formet som alt mulig rart (hender, neser, øyne...). Men i år falt valget på Taco.







Etter maten har vi en liten pause, før neste post på programmet. Det er godteri og film. Vi velger alltid en passe skummel film. Det er ikke alltid så enkelt å finne for det finnes to store pyser i familien... den største er mammaen, og den nest største er minstemann... Men vi pleier å finne en film som alle vil se.









I år falt valget på Sos Svartskjær. Mammaen hadde sine tvil om dette var en film for oss pyser, men ble positivt overasket. Det var en spennende film, men ikke så skummel som jeg trodde. Minstemann satt som klistret og tygget ned godteri når det var på det skumleste...
Tror nok kanskje det hadde vært i skumleste laget om han hadde sett den på kino, men hjemme gikk det greit.








Og selvsagt kler vi oss ut når vi "feirer" Haloween. Store som små har på kostyme som ikke er skumle, men heller litt morsom. I år var det bare oss fem som var her, men ellers om årene har vi gjerne besøk av andre også...
Dette er en bygde-orginal som kaller seg for Elvis. Luftgitar-soloen bar preg av navnebroren ja....

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du verden så gøy dette var. Vi feirer ikke Haloween her hvor vi bor. Det er noe helt fremmed for oss., men dette så virkelig artig ut for barna. Du er så flink til å finne på ting med ungene.

Anonym sa...

Så kjekt! Jeg vil ikke at ungene mine skal bli uglesett hos naboer som ikke liker Knask eller knep, så de får ikke lov til å gå. I år som i fjor skal vi dra til Kulturhistorisk museum, og ungene er utkledd. Det er bra det går an å feire Halloween på mindre påtrengende måter også - og det er sikkert vel så gøy for ungene.

Elin sa...

Så kult da, her hvor vi bor tror jeg nesten alle ungene er ute og innhenter snop.

X sa...

Så utrolig kreativt det var, og det høres ut somom dere har det kjekt.

hobbyvenn sa...

Nei, barna får ikke gå tiggergang her heller. Det gjør ikke naboene heller forresten. Men det er kos å ha en slik familiedag å se frem mot i oktober, for da er det ofte så vått og mørkt...