søndag, januar 24, 2010

En helg er over....


Vi har vært en tur på hytten denne helgen. Det er 2 månedert siden sist, så å var det godt å ta en tur. Skal ikke si at den første timen var spesielt preget av varme da, med 6 gradersstuetemperatur, men hva gjør vel det når en fyrer opp peisovnen.
Det er så herlig med vedfyring synes jeg. Det både varmer og lukter herlig...
Det var masse snø på hytten, som her hjemme, men mannen hadde avtalt brøyting til hyttedøren.
Ingen sak å komme seg frem når veien var brøytet helt ned på grusen... Ja, barna var ikke fullt så begeistret for da forsvant den ene akebakken deres, men pytt de var kjapp med å finne en enda større og mer "mamma-hjerte-i-halsen-bakke"...
I det hele tatt var det ikke så mye vi så til barna denne helgen. Bare innom for pauser og mat, og så full fart ut igjen. Eldstejenta var sammen med en venninne der, og de to andre var sammen med nabobarn. Det gikk mest i aking og diverse aktiviteter på isen i bekken (minstemann og kameraten testet også ut vannkvaliteten i bekken, med påfølgende magevondt, noe som ikke var fullt så morsomt...).

Eldstejenta har kjøpt seg speilreflekskamera, så her knipses det i vilden sky. Den det går mest utover er hunden. Hun stiller til "fotosession" stadig vekk.
Disse bildene er fra en av de mest populære. Da var det nemlig snakk om tur med påfølgende bilder i fri dressur. Helt etter hundens smak...

Synes hun tar gode bilder, og at hunden har det fint er det lett å se.

3 kommentarer:

Emme sa...

Herlig lek i snøen kunne jeg godt tenkt meg *lite sukk* men det er bra at barna koser seg og hunden STORkoser seg iallefall!

Vår Mia elsker å leke i snøen og vil ikke inn før hun er så behengt med snøklumper at hun ikke kan gå mer :)

Hannesol sa...

Fine bilder - og hunden ser så glad ut! Doggen her sliter med potene på snøføret. Vi har prøvd minkspray og div. annet og det funker - en stund. Men han elsker å base i snøen allikevel :0)

hobbyvenn sa...

Potevoks fungerer veldig bra synes jeg. Det lukter pyton, men holder snøen borte...