torsdag, januar 14, 2010

Ferdig x 2.


Da er stripegenseren til eldstejenta ferdig. Helt etter slik som hun har valgt den selv. Hun har tegnet den og valgt fargene selv. Det eneste hun ikke var helt fornøyd med var halsen, den skulle vært enda lengre, så det får jeg ta opp igjen nå etterpå.

Genseren er strikket i dobbel Smart på pinne nr 6,5 og 8.
Den er strikket etter en mix av to mønstre i boken som er vist lengre nede på siden. Dette er første prosjekt i Hobbybok-alongen på Projo.

Vekt 838gOm du ser godt etter på bildet her så ser du en liten maskot også. Den henger til vanlig i bilen min, og den stakkers lille maskoten hadde kun et sjal rundt halsen. Slett ikke noe bra i disse kalde tidene. Når sant skal sies så har jeg hatt denne maskotten i mange år, og den har vært like naken hele tiden. Planen har riktignok vært at den skulle få en kofte...Nå har den fått det. Stor forskjell på størrelsen her kan en si... Koften er ca like stor som en av stripene på genseren. Som trøst for alle ventingen fikk den en lue på toppen.Ganske søt nå ikke sant?

Garn: Oleanna-garn.
Pinner: 2 og 2,5mm

9 kommentarer:

Emme sa...

Så fin genseren ble :)Hun blir nok ekstra fornøyd når halsen blir slik hun vil!

Nusselig liten maskot som er kledd for kuldeperiode, koselig med slikt smått innimellom;)

Wenche/chawo sa...

Så flott genser du har strikket,herlig den lille maskoten også.Og tenk nå trenger den ikke fryse mer.

hisae sa...

Så flott genseren ble og maskotten din var da søt i nytt antrekk

Turid sa...

Så flott genser og så fint at hun har designet den selv. Neste gang så er hun kanskje igang med strikkinga også! Og kos at den lille søte maskotten også får noen varme klær.

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Joda frøkenen kan strikke selv hun, men hun orker ikke slike store ting. Da går det heller i ting som er kjapt å få unna som pannebånd og luer...

LivM sa...

Genseren ble jo helt super og den vesle maskotten er nok sikkert veldig fornøyd!

Berit sa...

Genseren ble flott! Og den maskotten din ble supersøt med nye klesplagg :)

Pinnepenn sa...

Så flott genser! Kul maskot, god og varm nå. :)

Hannesol sa...

Genseren ble kjempeflott! Koselig med maskoten din, husker jeg strikket og ordnet til mine før - kanskje jeg skulle tatt den frem igjen:)