torsdag, januar 28, 2010

Kort.Slik som dette har spisebordet vår i stuen sett ut i to uker nå... Helt fullt av diverse kort-stash. Veldig greit igrunnen, men ikke særlig pent kanskje. Barna er kjappe med å sette seg ned og kose seg med å lage kort når de har noen minutter. Det er så lettvint når alt ligger fremme. Men i dag skal det tilbake på plassen sin på arbeidsrommet.


Her er et lite utvalg av kortene jeg har laget den siste tiden.
Kort beregnet på barn...
Kort med litt morsomme dyr...
Disse kortene laget minstemann i går. Han er hjemme fra skolen denne uken så da er det godt å ha noen sysselsettings-prosjekter i løpet av dagene.
Minstejenta har også laget kort, men de forsvant hun med så raskt at jeg ikke rakk å ta bilder...

5 kommentarer:

gyldenkron sa...

Så koselig med kortlaging med hele familien. Jeg er ikke så flink med sånt jeg, så de stakkars ungene må lage sånt selv *lol*

Bitt@mi sa...

Så flink du er å lage kort, og så morsomt at det får stå framme. Vet av erfaring at ting som står framme blir tatt i bruk, og det setter ungene pris på:-)

Wenche/chawo sa...

Kjempefine kort ,du og familien har laget.

Emme sa...

Så mange pene kort! Du er flink til så mye du :)Takk for titten!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Det er riktig som du sier Bittami, ting som står fremme blir mer brukt. Det ble laget mange kort den tiden alt stod fremme, men nå er det ryddet bort. Kan jo ikke se ut som vi ikke kan rydde heller da. Til helgen finner vi nok frem noe annet.