onsdag, januar 06, 2010

Kur 3, dag 3


Da er jeg godt igang med kur 3. Det var på mandag jeg fikk kuren da, men jeg glemte å legge det inn da jeg var på bloggen i går... Er jo så vant til kurene nå og siden dag 1 til 12 av kurne gir lite bivirkninger så glemmer jeg det. Ikke noe problem det da, trenger jo ikke tenke på det når jeg ikke har noen spesielle problemer.
Denne gang var eldstejenta med da jeg fikk kuren. Ja mannen min også, han står klippefast ved min side hver dag...
Men for eldstejents sin del så var det nok også for å få se hva som ble gjort og hvordan det hele foregår på denne avdelingen. Hun var jo med flere ganger i fjor, men da måtte jeg jo bo på sykehuset 5 dager av gangen fordi kurene tok så mane dager. Nå er alt så enkelt og greit når det bare går noen timer så er det unna.
Eldstejenta fulgte godt med på alt sykepleieren gjorde og fikk svar på det hun lurte på. Det er så greit når barna spør og vil vite i stedenfor å gå å lure alene. Her var nok det mest det tekniske med veneporten som var litt spennende, så det fikk hun sett og studert som hun ville.
Ja åsså fikk jeg RollsRoys-rommet denne gangen. Dvs det er et enerom (pleier være 2 - 4 pasienter i hvert rom som får kur samtidig) med en litt spesiell stol som kan reguleres opp og ned både i rygg og ben. Gjett hvem som fikk seg en luftetur både en og to ganger... og eldstejenta holdt på å dette av stolen hun satt i fordi hun lo så fælt da jeg hoppet i stolen min, siden hun trykket på knappene...
Vel, det ble en koselig stund på sykehuset, så leng det varte.
Neste mandag er det dag 8 og ny dobbelkur. Den gir litt flere bivirkninger, men ikke så ille de heller. Tror jeg er heldig som er sterk i utgangspunktet og er født med kampvilje og godt humør. Det hjelper i slike stunder.
Og aller mest hjelper det selvsagt å ha en slik god støtte i familie og venner. Tusen takk for støtten jeg får på bloggen også, det varmer godt!

4 kommentarer:

Emme sa...

Må si jeg synes du er tøff og som du selv sier, ganske sterk. Flott og veldig oppløftende å lese når tonen er så positiv.

Lykke til med resten av kuren :)

Klem

LivM sa...

Det er så utrolig å lese det du skriver. Jeg fatter liksom ikke at det går an å ha slikt et ståpå-humør. Du er nok litt spesiell, og det skal du være hjertens glad for. Lykke til videre, og fingre krysset for deg hele tiden!

hobbyvenn sa...

Tusen takk begg to. Jeg setter stor pris på kommentarer, det er også en stor støtte! Klem til dere begge.

Vibbedille sa...

Syns du er KNALLTØFF eg! Det lyser iallefall kampvilje i innleggene dine,og ikkje minst livsglede! Det virker somomdu koser deg med det meste ! DET er en fantastisk egenskap!!

I dag morges var det HELE -14 gr her, det er jammen ikkje ofte nei! Fikk helt vondt da ALiog ungene gikk ut dørene! Og når det da blåser litt kan manjoiallefall legge på-10 extra!

Sitter GODt oppi sofaen i kosedressen min, + ull underst og kasmirsjerf rundt halsen hehe GODT og varmt!!

Håper din dag og er GOD!
Kos deg og nyt en flott vinterdag!

Klem Vibbedille ;)