søndag, januar 17, 2010

Helgekos.


Luen ble fort ferdig den ja. Veldig enkel og grei å strikke med dobbelt garn og pinner nr 6,5.

Mønsteret er fremdeles hentet fra boken "Feminint Strikk".

Da luen til eldstejenta var ferdig, ville selvsagt minstejenta også ha. Fargen passet jo perfekt til ytterjakken hennes må vite... Så da var det bare å spandere noen små timer til så var neste ferdig. Ingen av jentene ville ha bånd i hullraden slik det egentlig er beregnet, og det velger de selvsagt selv.
Lue 1 veier 82 gram, og lue 2 veier 78 gram(2 pinner kortere før felling).


Ellers har helgen sålangt gått veldig greit. Lørdag regnet jeg med skulle bli en litt strevsom og slapp dag, men den gikk greit. Merket ikke så mye før kvelden kom og da var jo det ikke noe å styre med likevel. Dagen brukte minstejenta og jeg på å lage kort (bilder kommer en annen dag) og å for berede kveldsmaten. Hun elsker å delta på alt jeg gjør, og er ikke så flink til å sysselsette seg selv.

Kveldskosen hadde barna bestillt for mange dager siden: Avokado med reker og røkelaks ++. (Oppskrift ligger på bloggen et sted, bare klikk på mat så finner dere den om dere vil lage det.)

I dag er jeg noe mer slapp, men det går greit likevel. Barna har måttet finne på noe å sysselsette seg med selv innimellom i dag, og de to minste har vært i hagen og aket og laget snømenn. Vi har fått en god del mer snø i dag nemlig så da ble snøen så god å jobbe med... Middagen i dag ble Chow chow-gryte som min kjære deltok i forberedelsene av (godt med litt hjelp når en er slapp!), og hjemmelaget sjokoladepudding med vaniljesaus. Eldstejenta tror jeg forspiste seg på dessert i dag, men aldri om hun innrømmer det selvsagt. Hun får visst aldri nok sjokoladepudding...
Nå er det søndag ettermiddag og vi bare slapper av. Mest sannsynlig så blir det noen slag kort eller et brettspill snart, det er jo alltid greit en slik rolig dag.

I morgen er det ct for å ta nye bilder. Det er jo alltid spennende, og spesielt nå når jeg gjennomgår nye kurer. Kan bli spennende å høre om de virker slik de håper...

11 kommentarer:

dorthe sa...

Åh for noe lekkert kveldsmat:) ja det er noe annet enn brødskiver:) ser riktig godt ut. Lua ble fin.

LivM sa...

Flotte luer du har strikket. Det spørs om jeg ikke må ta en titt på den boken.
Krysser fingre for morgendagen og håper det går bra. Ha en fortsatt fin søndag!

hisae sa...

Flotte luer til jentene, gøy når de vil ha ting vi lager.
Kveldsmaten ser flott ut.
Lykke til imorgen

Emme sa...

Det ser deilig ut den kveldsmaten gitt og luene er jo flotte :)

Masse lykke til i morgen, krysser alt jeg har for at at ser fint ut!!

Pinnepenn sa...

Så flotte luer. :)

Tvi tvi i morgen!

KRØLLEMIKKEL sa...

Holder med datteren din - sjokoladepudding får jeg aldri nok av!
Flott lue, jeg har også kikket i den boken i dag.
Tvi, tvi og lykketil i morgen!

Muffin sa...

Så flink du er som lager så lekker kveldsmat med garnityr og greier! Flotte luer har du også strikket, det er ikke verst. Ønsker deg lykke til i morgen, og håper av hele mitt hjerte at bildene er fine!

Hannesol sa...

Flott lue også, den blir nok super til genseren hennes :) Lykke til imorgen, krysser fingrene for deg!

Bitt@mi sa...

Nå har jeg koset meg og lest gjennom de siste innleggen i bloggen din. Og kikket på en flott genser og nydelige luer også. Samt en koselig tekopp, og masse god mat:-)
Leser at du skal ha ny ct i dag (?)og det blir spennende å høre hvordan det går. Du har mye pågangsmot, og det er flott. Det hjelper mye for håndtering og motstand mot sykdommen. Må si at jeg beundrer ditt humør:-)
Jeg følger spent med, og ønsker deg ellers en flott dag.
Og må bare fortelle at nå har jeg strikket mye på en genser der lerkegarnet er med:-) Nydelig garn:-)
Stor klem fra meg!

ElisabethA sa...

Flotte luer du har strikket. Håper det gikk bra i dag på CT'en. Maten så riktig lekker ut. Ha en fin kveld.

Fit mum sa...

Kjempe søte luer!